Contact | Voorwaarden

Groothandel

Ongeveer 95 % van onze vaste relaties neemt producten, machines of aanverwante artikelen af van onze groothandel, welke niet in de schoonmaakovereenkomst vermeld zijn.

Ook levert Avalon aan relaties welke het schoonmaakonderhoud in eigen beheer houden.
De reden hiervoor is simpel: WIJ ZIJN GOEDKOOP !
Wij nemen genoegen met minder winst, laten onze chemicaliën zelf maken onder de AVA – lijn, en maken scherpe prijsafspraken aan grotere schoonmaakbedrijven, dus u bent gegarandeerd van de juiste werking van deze producten. Daarbij zijn wij dealer van Europroducts. Deze producten betreffen alles op het gebied van persoonlijke hygiene en poetsdoeken. Op verzoek doen wij u graag onze uitgebreide documentatie hiervan toekomen.


Grote schoonmaakbedrijven en horeca (bijv. Van der Valk) gebruiken onze producten tot volle tevredenheid. Een extra voordeel hierbij is dat wij u het juiste advies geven welk product of artikel u moet gebruiken voor optimale kwaliteit en uiteraard zo goedkoop mogelijk.


Voor relaties die het schoonmaakonderhoud in eigen beheer willen houden maar onze producten afnemen verzorgen wij gratis werkprogramma‘s en geven wij regelmatig een audio – visuele cursus op S.V.S. – niveau.

Een prijslijst van ons ruime aanbod ontvangt u van ons op uw verzoek.

Contact met Avalon

Avalon Groep
Rooseveltstraat 18h
2321 BM, Leiden
telefoon: 071-5612081
e-mail: info@avalongroep.nl